Wielkanoc – zdrowa babka marmurkowa i bez-jajeczna pasta (Magazyn „WIĘCEJ”).

 Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami a wraz z nią szukamy pomysłów na pyszne potrawy wielkanocne, którymi potem będziemy cieszyć się z cała rodziną/bliskimi. Dziś chcę się podzielić z Wami moim pomysłem na wielkanocną babę marmurkową z kakao i pomarańczą oraz bez-jajeczną pastę z tofu! Oba przepisy i nieco więcej o nich znajdziecie w najnowszym numerze Magazynu „Więcej”.

wielkanoc

 Babka łaciata z kakao i pomarańczą (na mące orkiszowej z cukrem kokosowym, bez oleju)

wielkanoc 2

Pasta bez-jajeczna z tofu, idealna na wielkanocne śniadanie

 W Magazynie „Więcej” znajdziesz nie tylko przepisy na te świąteczne pyszności, ale również dzielę się z Tobą od serca swoimi myślami o świętach oraz sezonowych produktach.

 A co najlepsze, magazyn tworzony jest przez kilka niesamowitych kobiet, autorek świetnych blogów o przeróżnej lifestylowej tematyce. Uważam, że wartość jaką razem mamy możliwość tworzyć jest bezcenna i dla mnie niezwykle ważna. Mam nadzieję, że będziesz czerpać z tego jak najwięcej, a nowe numery magazynu na pewno pojawią się już wkrótce.

„Autorki magazynu „Więcej” to kobiety, które próbują odnaleźć piękno i szczęście w codzienności.”

Pomysłodawczynią tego cudownego magazynu jest Angelika Pieńkowska, autorka bloga A Dreamer’s Life.

Zapraszamy!